Δραστηριότητες

ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

ΤΙ ΝΑ ΔΕΙΣ

165 (1067 x 600)

Πεζοπορία και Ορειβασία

Στον Νομό Δράμας εισέρχεται το ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε6 το οποίο ξεκινά από τη Φιλανδία. Μπορείτε να επιλέξετε πεζοπορικές διαδρομές όπως είναι η οικοπεριηγητική- φυσιολατρική διαδρομή ή να πάρετε τα παιδιά σας και να εξερευνήσετε την φύση. Η επιλογή, δική σας!

Drama1

Παραπέντε

Θέλεις να πετάξεις σαν τα πουλιά; Θες να κατακτήσεις τον ουρανό της Δράμας; Όταν πετάς από ψηλά, μοιάζει η γη με ζωγραφιά.. Είναι πολύ εύκολο και ασφαλές.

jo2 (898 x 600)

Αναρρίχηση

Για κάποιους ανθρώπους η «αναρρίχηση» είναι αναπόσπαστο τμήμα της προσωπικής τους φιλοσοφίας και του τρόπου ζωής τους. Για κάποιους άλλους είναι ένας τρόπος να πλησιάσουν τη Φύση μέσω ενός εκρηκτικού κοκτέιλ από αγάπη για περιπέτεια, τάση για κίνδυνο και πάθος για δυνατές συγκινήσεις.

Νεστος ποταμος 5 (1920 x 1080)

Κανό-καγιάκ και Ράφτινγκ

Ο Νέστος και τα φημισμένα Στενά του, προσφέρονται για δραστηριότητες που έχουν ως βάση τους φυσικά το νερό. Απολαύστε την ηρεμία του ποταμού κάνοντας κανό-καγιάκ.

eik3 (897 x 600)

Ποδηλασία

Η περιοχή της Δράμας είναι ένας συνδυασμός ορεινού όγκου και δασών με εύφορη πεδιάδα την οποία διασχίζουν πληθώρα ποταμών. Πάρτε λοιπόν το ποδήλατο σας ή ενοικιάστε ένα και εξερευνήστε την περιοχή!

offroad02 (800 x 600)

Off-road Διαδρομές

Ξεκινάμε ένα ταξίδι στην μοναδική και ανεξερεύνητη περιοχή μας για να ανακαλύψουμε, τα δάση, τα ποτάμια, τους καταρράκτες, να θαυμάσουμε τα μοναδικά και σπάνια είδη φυτών, λουλουδιών, ζώων, σε μία περιοχή που φημίζετε για τη μοναδική βιοποικιλότητα που έχει σε όλη την Ευρώπη.

DSC03278 (1067 x 600)

Ski/snowboard

Οργανωθείτε λοιπόν! Είτε με την παρέα σας, είτε με την οικογένεια σας, μια εξόρμηση στο Φαλακρό για σκι είναι η ιδανική επιλογή για μια χειμωνιάτικη μέρα!

parathrhsh (1030 x 600)

Παρατήρηση

Σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον τα σπάνια είδη πτηνών, λουλουδιών κ.α.; Τότε, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να έρθετε στην περιοχή της Δράμας και να ανακαλύψετε την βιοποικιλότητα της χλωρίδας και της πανίδας της περιοχής.