Δραμοινογνωσία

Η Δραμοινογνωσία είναι ένα παιχνίδι γεύσεων, αρωμάτων, χρωμάτων και ηχοχρωμάτων. Είναι μια πραγματική γιορτή που ξετυλίγεται από τους αμπελώνες στην ύπαιθρο μέχρι τα εστιατόρια, τα στέκια διασκέδασης και τους δρόμους της πόλης, πάντα με επίκεντρο τον οίνο!

Είναι συνάμα και ένα παιχνίδι με τις λέξεις:

Δράμα + Οίνος + Γευσιγνωσία = Δραμοινογνωσία!

Ένα ταξίδι γεμάτο εικόνες, γεύσεις, χρώματα κι αρώματα μέσα από τα μονοπάτια του Διονύσου. Πρόκειται για μια μοναδική περιήγηση στα οινομονοπάτια της Δράμας όπου η κουλτούρα της γεύσης, του κρασιού και του φαγητού αποτελεί ιδιαίτερο κομμάτι της ταυτότητάς του. Η γεύση του οίνου ξυπνά μνήμες και μετουσιώνεται σε κορυφαίο γαστριμαργικό πολιτισμό.

Η Δράμα αποκαλύπτει σιγά-σιγά τη δύναμη της πολυσυλλεκτικής της ταυτότητας και ο τόπος ταυτίζεται με το κρασί. Τις πόρτες τους για αυτό φεστιβάλ ανοίγουν 7 οινοποιεία της περιοχής μέσα στον Μάιο, φτιάχνοντας μια διαδρομή που περνά μέσα από τον πολιτισμό, την οινογευσία και τη γαστρονομία. Μουσικές, ποδήλατα, πολύχρωμα φώτα, μυστικές και σπάνιες συνταγές, εικαστικά δρώμενα, συζητήσεις, όλα συνθέτουν ένα μοναδικό πλαίσιο σε αυτή τη γιορτή.

Δείτε επίσης

X